-

Dovolená Belek s německou CK

Dovolená Belek - informace

Belek je velmi mladým a luxusním letoviskem na břehu Turecké riviéry, ležícím asi 20 kilometrů východním směrem od mezinárodního letiště v Antalyi. Ačkoliv jde o nevelké prázdninové středisko, vyrostlo zde, na malém území, více jak 30 luxusních hotelů, které jsou schopny uspokojit všechna přání i těch nejnáročnějších hostů.

Belek - ilustrační fotografie

Vedle krásných písečných pláží, které omývají prohřáté a průzračně čisté vody Středozemního moře, si Belek během posledních několika desetiletí vydobyl velmi dobré renomé mezi hráči golfu. Nedaleko od města bylo totiž vybudováno hned 6 golfových hřišť, jež jsou pečlivě udržována a některá z nich patří ke světové špičce.

Hlavním důvodem, proč je dovolená v ubytovacích zařízeních v oblasti Belek tak žádaná, jsou však zdejší písečné pláže. Ty se táhnou oběma směry od centra města v délce několika kilometrů a většinou je lemují borovicové háje. I tady je vstup do moře jen pozvolný a dovolená ve zdejších hotelích je tudíž vhodná též pro rodiny s dětmi. Několik z místních pláží bylo oceněno Modrou vlajkou, což jenom potvrzuje skutečnost, že zdejší moře je skutečně čisté. Podobně jako v jiných středomořských letoviscích, i městečku Beleku a jeho okolí mají turisté možnost vyzkoušet si u vody mnoho plážových a vodních sportů.

Belek - ilustrační fotografie

I když je Belek poměrně mladým letoviskem, v jeho historickém jádru jsou k vidění hned dvě stavby z antického období. Jde o městské hradby a známou Hadriánovu bránu. Kdo by chtěl vidět a poznat více z období starověku, může se vydat na výlet do blízkého Aspendosu. Ten leží asi 10 kilometrů směrem do tureckého vnitrozemí a proslavil se svým nejzachovalejším divadlem z období Římské říše na světě. I v současnosti se zde koná spousta vystoupení. Další možností je pak navštívit ruiny antického města Perge.

Připravovaná dovolená Belek

Náhled objektu Adam & Eve, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Adam & Eve

Vybavení:

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Adam & Eve budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Ali Bey Club Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Ali Bey Club Belek

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Ali Bey Club Belek je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Arcadia, Fußballpaket A, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Arcadia, Fußballpaket A

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Arcadia, Fußballpaket A, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Arcadia, Fußballpaket B, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Arcadia, Fußballpaket B

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Arcadia, Fußballpaket B, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Arcadia Golf Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Arcadia Golf Resort

Vybavení:

Dovolená v hotelu Arcadia Golf Resort od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Atlantis deluxe Hotel & Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Atlantis deluxe Hotel & Resort

Vybavení:

Kombinace ubytování v hotelu Atlantis deluxe Hotel & Resort v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu Atlantis Hotel & Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Atlantis Hotel & Resort

Vybavení:

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Atlantis Hotel & Resort budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Baia Lara, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Baia Lara

Vybavení:

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Baia Lara je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Belek Beach Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Belek Beach Resort

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Belek Beach Resort, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Calista, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Calista

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Calista, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Calista Luxury Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Calista Luxury Resort

Vybavení:

Dovolená v hotelu Calista Luxury Resort od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Club Asteria, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Club Asteria

Vybavení:

Kombinace ubytování v hotelu Club Asteria v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu Club Asteria Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Club Asteria Belek

Vybavení:

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Club Asteria Belek budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Club Güral Premier Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Club Güral Premier Belek

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Club Güral Premier Belek je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Club Mega Saray, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Club Mega Saray

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Club Mega Saray, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Club Mega Saray, Bungalow, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Club Mega Saray, Bungalow

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Bungalovy Club Mega Saray, Bungalow, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Club Mega Saray, Haupthaus, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Club Mega Saray, Haupthaus

Vybavení:

Dovolená v hotelu Club Mega Saray, Haupthaus od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Corn. Diamond Suites & Villas, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Corn. Diamond Suites & Villas

Vybavení:

Kombinace ubytování v hotelu Corn. Diamond Suites & Villas v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu Cornelia De Luxe Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Cornelia De Luxe Resort

Vybavení:

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Cornelia De Luxe Resort budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Cornelia Deluxe Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Cornelia Deluxe Resort

Vybavení:

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Cornelia Deluxe Resort je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Cornelia Diamond, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Cornelia Diamond

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Cornelia Diamond, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Cornelia Diamond Golf & Spa, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Cornelia Diamond Golf & Spa

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Cornelia Diamond Golf & Spa, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Crystal Tat Beach Golf & Spa, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Crystal Tat Beach Golf & Spa

Vybavení:

Dovolená v hotelu Crystal Tat Beach Golf & Spa od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Deluxe Pool Suites, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Deluxe Pool Suites

Kombinace ubytování v hotelu Deluxe Pool Suites v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu Ela Quality Resort Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Ela Quality Resort Belek

Vybavení:

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Ela Quality Resort Belek budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Gloria Golf Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Gloria Golf Resort

Vybavení:

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Gloria Golf Resort je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Gloria Verde Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Gloria Verde Resort

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Gloria Verde Resort, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Güral Premier Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Güral Premier Belek

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Güral Premier Belek, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Hotel & Village Papillon Belvil, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Hotel & Village Papillon Belvil

Dovolená v hotelu Hotel & Village Papillon Belvil od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu IC Hotels Green Palace, Belek, Turecká riviéra, Turecko

IC Hotels Green Palace

Vybavení:

Kombinace ubytování v hotelu IC Hotels Green Palace v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu IC Hotels Santai, Belek, Turecká riviéra, Turecko

IC Hotels Santai

Vybavení:

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu IC Hotels Santai budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Innvista Hotel Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Innvista Hotel Belek

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Innvista Hotel Belek je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Kempinski Hotel the Dome, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Kempinski Hotel the Dome

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Kempinski Hotel the Dome, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Letoonia Golf Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Letoonia Golf Resort

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Letoonia Golf Resort, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Limak Arcadia Golf Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Limak Arcadia Golf Resort

Vybavení:

Dovolená v hotelu Limak Arcadia Golf Resort od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Limak Atlantis De Luxe H. & R., Belek, Turecká riviéra, Turecko

Limak Atlantis De Luxe H. & R.

Vybavení:

Kombinace ubytování v hotelu Limak Atlantis De Luxe H. & R. v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu Maxx Royal Belek Golf Res, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Maxx Royal Belek Golf Res

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Maxx Royal Belek Golf Res budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Maxx Royal Belek Golf Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Maxx Royal Belek Golf Resort

Vybavení:

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Maxx Royal Belek Golf Resort je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Maxx Royal Belek Golf & Spa, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Maxx Royal Belek Golf & Spa

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Maxx Royal Belek Golf & Spa, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Maxx Royal Belek, Golfzimmer, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Maxx Royal Belek, Golfzimmer

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Maxx Royal Belek, Golfzimmer, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Paloma Grida Resort & SPA, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Paloma Grida Resort & SPA

Vybavení:

Dovolená v hotelu Paloma Grida Resort & SPA od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Paloma Grida Village & Sp, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Paloma Grida Village & Sp

Kombinace ubytování v hotelu Paloma Grida Village & Sp v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu Paloma Grida Village & Spa, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Paloma Grida Village & Spa

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Paloma Grida Village & Spa budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Papillon Belvil, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Papillon Belvil

Vybavení:

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Papillon Belvil je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Papillon Zeugma, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Papillon Zeugma

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Papillon Zeugma, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Regnum Carya Golf & Spa Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Regnum Carya Golf & Spa Resort, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Rixos Premium, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Rixos Premium

Dovolená v hotelu Rixos Premium od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Rixos Premium Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Rixos Premium Belek

Vybavení:

Kombinace ubytování v hotelu Rixos Premium Belek v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu SENTIDO Zeynep Golf & Spa, Belek, Turecká riviéra, Turecko

SENTIDO Zeynep Golf & Spa

Vybavení:

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu SENTIDO Zeynep Golf & Spa budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu SENTIDO Zeynep Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

SENTIDO Zeynep Resort

Vybavení:

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel SENTIDO Zeynep Resort je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu SENTIDO Zeynep Resort, Bungal., Belek, Turecká riviéra, Turecko

SENTIDO Zeynep Resort, Bungal.

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do bungalovů SENTIDO Zeynep Resort, Bungal., kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Sirene Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Sirene Belek

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Sirene Belek, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Sirene Belek Golf Hotel, HH, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Sirene Belek Golf Hotel, HH

Vybavení:

Dovolená v hotelu Sirene Belek Golf Hotel, HH od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Sirene Belek Golf Hotel, NH, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Sirene Belek Golf Hotel, NH

Kombinace ubytování v hotelu Sirene Belek Golf Hotel, NH v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu Sirene Belek Hotel, G. & W., Belek, Turecká riviéra, Turecko

Sirene Belek Hotel, G. & W.

Vybavení:

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Sirene Belek Hotel, G. & W. budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Spice Hotel & Spa, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Spice Hotel & Spa

Vybavení:

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Spice Hotel & Spa je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Sueno Hotels Deluxe Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Sueno Hotels Deluxe Belek

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Sueno Hotels Deluxe Belek, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Sueno Hotels Golf Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Sueno Hotels Golf Belek

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Sueno Hotels Golf Belek, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Sun Zeynep, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Sun Zeynep

Vybavení:

Dovolená v hotelu Sun Zeynep od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Sun Zeynep Bungalows, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Sun Zeynep Bungalows

Kombinace ubytování v bungalovech Sun Zeynep Bungalows v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu Susesi De Luxe Resort & S, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Susesi De Luxe Resort & S

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Susesi De Luxe Resort & S budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Susesi Luxury Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Susesi Luxury Resort

Vybavení:

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Susesi Luxury Resort je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Tatbeach Golf, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Tatbeach Golf

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Tatbeach Golf, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Titanic Deluxe Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Titanic Deluxe Belek

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Hotel Titanic Deluxe Belek, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Trendy Lara, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Trendy Lara

Vybavení:

Dovolená v hotelu Trendy Lara od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.

Náhled objektu Voyage Belek, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Voyage Belek

Vybavení:

Kombinace ubytování v hotelu Voyage Belek v letovisku Belek a možnost pohodlné letecké přepravy z blízkého letiště na Tureckou riviéru činí z tohoto objektu atraktivní místo pro prožití skvělé dovolené u moře s německou cestovní kanceláří pro všechny turisty.

Náhled objektu Voyage Belek Golf & Spa, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Voyage Belek Golf & Spa

Vybavení:

Vydejte se na dovolenou k moři s německou cestovní kanceláří do oblíbeného střediska Belek a v hotelu Voyage Belek Golf & Spa budete opravdu jen kousek od pláží a dalších míst na Turecké riviéře, která jsou ke koupání v příjemně prohřáté mořské vodě takřka ideální.

Náhled objektu Voyage Belek, HH, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Voyage Belek, HH

Vybavení:

Nejen turisty z České republiky vyhledávaný Hotel Voyage Belek, HH je skvělou možností, jak v prázdninovém resortu Belek prožít s německou cestovní kanceláří za přiznivé ceny pohodovou a odpočinkovou letní dovolenou a strávit u moře na Turecké riviéře zasloužený čas relaxace.

Náhled objektu Xanadu Resort, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Xanadu Resort

Vybavení:

Využijte aktuální možnosti a poleťe z letiště jen kousek od hranic do hotelu Xanadu Resort, kde si můžete v letovisku Belek na Turecké riviéře užívat s německou CK skvělého času plného slunce, vyhřátého moře, rozpálených páží a spousty pohody a odpočinku.

Náhled objektu Zeynep Resort, Bungalows, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Zeynep Resort, Bungalows

Vybavení:

Ubytujte se s německou cestovní kanceláří v prázdninovém letovisku Belek, kde se nalézá i Bungalovy Zeynep Resort, Bungalows, a odkud cesta za koupáním trvá jen chvíli, takže skvělá dovolená u moře na Turecké riviéře může začít ihned po příletu.

Náhled objektu Zeynep Resort, Golf & Spa, Belek, Turecká riviéra, Turecko

Zeynep Resort, Golf & Spa

Vybavení:

Dovolená v hotelu Zeynep Resort, Golf & Spa od německé cestovky určitě potěší všechny vyznavače lenošení na lehátcích u bazénů či pod slunečníky na rozpálených plážích u šumících vln moře. Pobyt si ve středisku Belek na Turecké riviéře určitě užijí a vychutnají všichni jeho návštěvníci.