Změna webu e-nemeckeck.cz

odletajici-letadlo

Koncem minulého roku a především pak začátkem v roku letošního jsme zprovoznili úplně nový systém nabídky zájezdů německých cestovních kanceláří, kterou prezentujeme na webu e-nemeckeck.cz. Došlo hned k několika zásadním změnám, které by vám měly usnadnit vyhledávání dovolené, pořádané významnými německými cestovními kancelářemi.

K nejzásadnější změně z pohledu uživatele došlo v designu webové stránky. Snažili jsme se, aby byl web odlehčený a především funkční. Odstranili jsme veškeré dle našeho názoru nepodstatné věci a všechny prezentované informace se nyní bezprostředně týkají zájezdů a dovolené.

Web je v současnosti plně responzivní. To znamená, že ať se na něj podíváte z desktopového počítače, notebooku, tabletu nebo chytrého telefonu, stránky budou funkční a budou zobrazovat všechny potřebné informace.

K na první pohled nepříliš viditelným změnám došlo i v databázi zájezdů, z které je nabídka dovolené s německou cestovní kanceláři v reálném čase vytvářena. Kromě skutečnosti, že je dle našich interních měření o téměř 40% rychlejší a vyhledávání nabídek je efektivnější, došlo i k další zásadní změně ve filozofii návrhu databáze.

Opustili jsme ceny za dospělou osobu a nyní počítáme a porovnáváme ceny za všechny cestující. V současné době tak nabízíme možnost vyhledávání a porovnávání rovnou celkových cen za zájezd při zohlednění počtu cestujících osob. To v praxi znamená, že vám rovnou spočítáme konečnou cenu za všechny osoby, které se zájezdu účastní, a to včetně zohlednění věku cestujících dětí.

Například pokud se chce na dovolenou s německou cestovkou vydat celá rodina, pak poletí dva dospělé, kteří s sebou chtějí vzít dvě děti ve věku 4 a 10 let. Nyní stačí do vyhledávacího formuláře zadat příslušné údaje a systém vám rovnou vypočítá, porovná a nabídne nejvýhodnější celkovou cenu za celou cestující rodinu.

Další významnou změnou bylo sloučení jednoho fyzického objektu od různých touroperátorů pod jeden. Tato změna v praxi znamená, že už vám nebudeme při zadání konkrétních vyhledávacích kritérií nabízet jeden objekt několikrát, ale rovnou vám vybereme ten nejvýhodnější termín, vyhovující všem vašim požadavkům.

K dalším změnám určitě náleží vyšší kvalita fotografií. Ty jsou nyní ve vysokém rozlišení a dávají vám tak mnohem lepší představu o tom, jak daný hotel vypadá nejen zvenčí, ale i v interiéru.

Naše práce na novém webu samozřejmě nekončí a můžete se těšit na další plánované změny, které vám nejen usnadní výběr dovolené a umožní orientovat se v široké nabídce zájezdů od německých cestovních kanceláří tak, abychom vám nabízeli přesně ty objekty a hotely, které vás v danou chvíli zajímají. Chystaná vylepšení, na nichž momentálně pracujeme, zvýší též uživatelský komfort při procházení a používání webu.

Děkujeme za přízeň a doufáme, že aplikované změny vám usnadní a urychlí výběr vaší dovolené.